Rendszerbe gyűjteni-BLANCO ÚJDONSÁG

BLANCO COLLECTIS 6 S

A BLANCO SILGRANIT® PuraDur® COLLECTIS 6 S modelljével teljesen új koncepciót mutat be az optimális élelmiszer-előkészítéshez. A modern, nagyvonalúan megtervezett mosogatóközpont elegáns, filigrán élével és tiszta vonalával nem csak vizuálisan lenyűgöző.

A központi tároló medence, a speciálisan kialakított tállal együtt teljesen új lehetőségeket kínál a szerves hulladékok kezelésére a konyhában. A gyümölcsök, zöldségek és saláta felaprításakor egy mozdulattal a kiváló minőségű, tömör juhar vágólapról a tároló tálba helyezhetőek. A tálhoz egy fedél is tartozik.

A BLANCO COLLECTIS 6 S mosogató tágas főmedencével, különálló kiöntővel és kiváló minőségű InFino® lefolyórendszerrel, beleértve a leeresztő távműködtetőt és a rejtett túlfolyó C-overflow®-t, további kényelmet kínál.

                 

Folyamatos munkavégzés a                     A fedeles tároló tálban a vágási                 Praktikus: különálló kiöntő

vágódeszka és tároló tálka                       hulladék ideiglenesen tárolható.

segítségével.

 

A COLLECTIS rendszer praktikus a BLANCO SELECT és a BLANCO FLEXON II szemetessel kombinálva. A tálat hulladékosztályozó-rendszerek 15 literes és 30 literes vödreiben is fel lehet függeszteni, vagy beállítani a BLANCO SELECT Orga rendszerbe. Ez azt jelenti, hogy a szerves hulladék higiénikusan és szinte láthatatlanul tárolható, amíg ökológiai tárolóedényekben vagy komposztgyűjtőkben nem kerül elhelyezésre.