Egy medence három szint! BLANCO ETAGON

Egyedülálló: az ETAGON-medence! 

Az új BLANCO ETAGON rozsdamentes acélból és SILGRANIT®-ból.
Emeletes medence: Egyedülálló tulajdonságok – még több kényelem, egy mosogatóközpont előnyeivel rendelkezik kis helyigénnyel.

BLANCO ETAGON 500 kiszélesíti az mosogatómedence fogalmát egyedi tulajdongásokkal. Az új, komplett rendszerkoncepció sokoldalúságot biztosít kevés helyszükséglettel. Az integrált lépcső lehetővé teszi a speciálisan kialakított ETAGON-sín által 3 szinten a munkát a modern, egyenes vonalú medencében.

A síneket a lépcsőre helyezhetjük, arra pedig a serpenyőket, gőzpároló edényeket. Az efelett fekvő vágódeszkán tudjuk a zöldségeket, feldolgozni, míg a további hozzávalók a medence aljában áznak. A sütőtepsiket könnyen, kényelmesen tudjuk elmosogatni a térséges medencében.

Egy egyedi konyhabútor tervezésekor a medence aláépítve éppolyan egyedülálló megjelenésű, mint a további beépítési lehetőségek során- IF peremmel, vagy IF/A csaptelepsávval, mindkét esetben beépíthető munkalapszintbe vagy hagyományosan felülről beépítve. A SILGRANIT® PuraDur® kivitel mind a 10 színben elérhető.

Az egyedülálló emeletes medence                                       A szivacsot és a mosogatórongyot könnyen tárolhatjuk.

    

A tágas medencében a sütőtepsiket egyszerűen             Csúszás- és billenésmentes, tökéletesen illeszkedik a lépcsőre.

és gyorsan elmosogathatjuk.