Látogasson el stúdiónkba és tervezzük meg közösen álmai konyháját!

1 munkanapon belül árajánlatot és 3D látványtervet kap a leendő konyhabútoráról. (A tervezés és az ajánlatadás INGYENES!).

Konyhastúdiónk címe : 1147 Budapest,
Zsolnay Vilmos utca 13.

Email: ajanlat@etalonkonyha.hu
Telefonszám: +36-30/146-40-56
Nyitva tartás: Kérem, egyeztessen időpontot!

Ajánlatot kérek

Árajánlat kérés lapozós 1.

Mi fog történni ajánlatkérést követően?

E

Kap tőlünk egy megerősítő e-mailt

Az e-mailben megerősítjük, hogy megkaptuk ajánlatkérését és nem történt technikai hiba.

Rólunk

Egyedülálló időgarancia

Az Etalon Konyhánál az egyik legfontosabb érték az idő, ezért az Ön ideje is presztízskérdés számunkra. Eddigi vevőink stúdiónkban a tervezési fázis során átlagosan 1 óra alatt megtalálták a tökéletes konyhabútort.

Ahol már találkozhatott konyháinkkal

Tippek & Trükkök a konyhában

Amikor a kézművesség művészetté válik

Amikor a kézművesség művészetté válik

Blanco SteelArt Éljen át egy különleges élményt. A StellArt -tal alakíthatja életterét. A kézzel készített rozsdamentes acél mosogatók a minimalista és egyedi dizájn által egészen különös hangsúlyt fektetnek a konyhára.Az exkluzív kollekciót a StellArt Hightech...

Még nagyobb komfort és funkció

Még nagyobb komfort és funkció

BLANCO gőzpároló tartozékok   A BLANCO-val a modern gőzpárolók dupla élvezetet adnak. Az innovatív BLANCO CARRIER rozsdamentes tálca segítségével a mosogató a gőzpárolás ideális előkészítő helyévé tehető. Az ételek kényelmesen a gőzpárolóhoz vihetők és később...

A szenvedély maga – BLANCOCULINA-S Mini

A szenvedély maga – BLANCOCULINA-S Mini

A Blanco folytatja CULINA csaptelep család sikersorozatát. Az újdonság, a BLANCOCULINA-S mini egyesíti a feltűnő designt a funkcionális lehetőségekkel. Felső szekrénnyel történő kombinálásra a BLANCO CULINA-S Mini az ideális megoldás alacsony magassága miatt. •...

Csodálatos lett a konyhám, aminek minden részlete az én kívánságaimnak megfelelően lett kialakítva. Köszönöm az Etalon konyha -nak a praktikus ötleteket és a tökéletes kivitelezést. Az új konyha birtokba vétele óta a főzés lett a hobbim!

Pozsonyi Éva

Megálmodtuk és az Etalon Konyha megvalósította! A tervezéstől a kivitelezésig minden flottul ment! Tökéletes!!!! Még a kávé is finomabb! Csak ajánlani tudjuk az Etalon Konyha csapatát!

Túri Mónika

Remek csapat. Gyors és precíz kivitelezés. Csak ajánlani tudom. Azt kaptuk amit kértünk!

Schmiedt Gábor

Csodalatos lett a konyham! Minden olyan lett ahogy azt megalmodtam, es valoban 5 heten belul!!! Koszonom!!!

Mester Andrea

Az Etalon Konyha csapata gyors, precíz, megbízható és rugalmas volt. Rengeteg praktikus és hasznos tanácsot kaptunk a tervezésnél. A konyhám tökéletes lett! Midenkinek ajánlom őket, aki profi szakembereket keres!

Tóthné Vida Tímea

éve a konyha építésben

konyha

vasárnapi ebéd

Tippjeink TV2 Otthon trend műsorából