Rólunk

Egyedülálló időgarancia

5 hetes gyártási program

Az Etalon Konyhánál az egyik legfontosabb érték az idő, ezért az Ön ideje is presztízskérdés számunkra. Eddigi vevőink stúdiónkban a tervezési fázis során átlagosan 1 óra alatt megtalálták a tökéletes konyhabútort.

5 hetes gyártási programunkban az alábbi termékek szerepelnek

  • AKRYL ajtófrontok és fényes ajtófrontok
  • Perfect Sense szupermatt ajtófrontok
  • Fa dekor ajtófrontok széles választéka
  • több mint 50 féle laminált munkalap
  • Lechner egyedi gyártású munkalapok
  • Blanco termékek
  • Általunk forgalmazott beépíthető gépek
  • Blum rendszerek

Tradíció és minőség

A Csepeli és Társai Kft. kétszáz éves újpesti asztalos dinasztia hagyományait élesztette újjá 1996-ban Dunaföldváron. Kezdetben manufakturális jelleggel, kézi gépekkel és szerszámokkal történt a faipari termékek előállítása.

2000-ben új műhely építésével lehetőség adódott a nagyobb méretű megrendelések kiszolgálására, úgy, mint szállodák, állami intézmények (Földhivatal, iskolák, stb.), panziók, bankok.

2006-ban saját konyhastúdióval Dunaföldváron megkezdtük a lakossági igények maximális kielégítését, de már csak konyha- és gardrób programmal.

2007-ben Budapesten is konyhastúdiót nyitottunk a megnövekedett igények kiszolgálására.

2008 őszén a válság beköszöntével a dunaföldvári konyhastúdiót bezártuk és a budapesti értékesítési ponttal dolgoztunk tovább 2015-ig.

2012-ben új üzletágat indítottunk Németországban, ahol ruhaüzletek (H&M, TK maxx) berendezéseit szereljük bérbe üzletenként 1000-2500 m2 méretben. Jelenleg 5 beszerelő autóval és több, mint 20 emberrel végezzük ezt a tevékenységet.

2016-tól a régi több száz sikeresen átadott konyhabútornak és gardróbnak köszönhetően régi ügyfeleink ismét megkerestek bennünket, ezért 2018-ban úgy döntöttünk, hogy az időközben megszerzett németországi tapasztalatokat is kamatoztatva új bemutatótermet nyitunk Budapesten.

A 2018-as év folyamán kidolgozásra került egy teljesen új elemjegyzék a konyhabútorokra (tükrözve a német precizitást) és új beszállítókat keresve, teljesen új alapokra helyeztük az eddig is jól bevált vevőközpontúságot.

2019-ben új márkanévvel és termékkínálattal álltunk ismét a vevőink elé. Az eddig felhalmozott tapasztalatunkkal és kidolgozott rendszerünkkel garantáljuk Vevőinknek az elégedettséget és a piacon található legmagasabb szintű vevőkommunikációt.

Üdvözlettel:

Csepeli István
ügyvezető

Csodálatos lett a konyhám, aminek minden részlete az én kívánságaimnak megfelelően lett kialakítva. Köszönöm az Etalon konyha -nak a praktikus ötleteket és a tökéletes kivitelezést. Az új konyha birtokba vétele óta a főzés lett a hobbim!

Pozsonyi Éva

Megálmodtuk és az Etalon Konyha megvalósította! A tervezéstől a kivitelezésig minden flottul ment! Tökéletes!!!! Még a kávé is finomabb! Csak ajánlani tudjuk az Etalon Konyha csapatát!

Túri Mónika

Remek csapat. Gyors és precíz kivitelezés. Csak ajánlani tudom. Azt kaptuk amit kértünk!

Schmiedt Gábor

Csodalatos lett a konyham! Minden olyan lett ahogy azt megalmodtam, es valoban 5 heten belul!!! Koszonom!!!

Mester Andrea

Az Etalon Konyha csapata gyors, precíz, megbízható és rugalmas volt. Rengeteg praktikus és hasznos tanácsot kaptunk a tervezésnél. A konyhám tökéletes lett! Midenkinek ajánlom őket, aki profi szakembereket keres!

Tóthné Vida Tímea

Partnereink & beszállítóink