Hagyomány találkozása a modernnel BLANCO LIVIA-S

Modern dizájn találkozása klasszikus díszítő elemekkel – BLANCO LIVIA-S konyhai csaptelep az egészen különböző konyhai világokba is helyezhető. A modern vidéki stílusú házaktól egészen a valódi fából készült letisztult házakig – akár lakályos vagy hűvös, akár skandináv vagy mediterrán. A markáns egykaros csaptelep meggyőző 3 különböző felületével.

A BLANCO LIVIA-S karakteres formavilága az átmeneteket egészen finoman formálva hangsúlyozza. Ezt a klasszikus jellemvonást kombinálták egy harmonikus, magas J-alakú kifolyóval és egy markáns csaptesttel. Középen egy oldalra helyezett nyitókar található, amivel könnyen szabályozható a kifolyó víz sebessége. Ezen jellemzőkből kiindulva a LIVIA-S praktikus, kihúzható fejjel kialakítva ideális a zöldségek és konyhai eszközök tisztításához.
A króm és a selyemfényű sárgaréz felület mellett ez a rendkívüli csaptelep az új mangán színben is elérhető. Rendszermegoldásként tervezett a konyhai csaphoz megfelelő, tökéletesen egyező mosogatószer adagoló és húzógomb.

BLANCO LIVIA-S csaptelepet legfőképpen a SILGRANIT®- és kerámia mosogatókhoz ajánljuk, magas minőségű munkalapokhoz az egyedi tervezésű és gyártású konyhabútorokhoz.

                              

BLANCO LIVIA-S selyemfényű  sárgaréz           BLANCO LIVIA-S króm – univerzális felület