Az ellentétek művészete-BLANCO ARTAGO

Kerek és szögletes – mindkét geometriai forma meghatározó eleme az új gárnit mosogatónak: BLANCO ARTAGO Silgranit PuraDur.

Az innovatív kerek medence szögletes kerettel lenyűgöző látványos design-nal és izgalmas hangsúlyokkal egy egyedi tervezésű konyhában. A lényegretörő design mellett megnyerő az ARTAGO medence mérete is : a külső keret 510 x 510 mm míg a belső kerek medence átmérője 440 mm, mélysége 190 mm – éppen elegendő a nagyobb serpenyők és edények elmosogatásához.

 

A BLANCO ARTAGO 6 a CombiColours paletta mind a 10 színében elérhető. A kerek medence és a szögletes keret közötti átmenet egy visszafogott perem.ami diszkréten kihangsúlyozza a keretet.

 

 

 

 

A még hangsúlyosabb BLANCO ARTAGO 6 IF/A SteelFrame – nem csak a geometriai ellentéteket lényegesek, hanem az anyagok és színek ellentéte is igen kifejező. Ennéla modellnél a kerek medence Silgranit PuraDur-ból készült, míg a szögletes keret mindössze 0,8 mm vastag fényes rozsdamentes acélból. Nem csak optikailag,hanem érzékileg is jellegzetes az anyagösszetétel. A maximális kontraszthatáselérése végett ez a modell kizárólag antracit és fehér színben készült.

 

 

A BLANCO szortimentjében számos értékes design csaptelepet talál, ami tökéletesen passzol a mosogató kontrasztos és elegáns formajátékához.

A csaptelepet jobbra és balra is helyezheti hátul – ahogyan szeretné.

 

Az ellentétes formák egyesítése kifejező, mindkét modellvariációnál részletekbe menően hangsúlyos. Ezt támasztja alá a kerek C-overflow túlfolyó, az új, elegáns InFino lefolyórendszer és a csaptelep elhelyezkedése pontosan a mosogatótengely átlóján.