Szuper jól mér. Szuperpontos. Szuper ötlet.

BLANCO EVOL-S Volume

Az a tökéletes, ha minden pontosan működik!
Mint az EVOL-S Volume-mal a BLANCO-tól. A beépített adagolófunkciónak hála, az EVOL-S Volume mindig pontosan a kívánt mennyiségű vizet biztosítja, amit egy tekerőgomb és egy érzékeny érintő segítségével tökéletesen beállíthatunk.
Ha ön pizzatésztát készít, zselét kever, vagy jégkockát készít, az EVOL-S Volume a BLANCO-tól lesz az ideális csap, amivel a tökéletes mennyiségű vizet engedheti.

Egy további plusz: a megfelelő mennyiségű vízfelhasználás a szükségtelen vízpazarlás végét jelentheti, így ez egy különösen takarékos, környezetbarát csaptelep.
Az új dinamikus áramlásszabályozó rendszer gondoskodik a vízáramlás megfelelő ellenőrzéséről: minél nagyobb a kívánt vízmennyiség, annál erősebb a vízsugár és gyorsabb a folyás.
Így nincs felesleges várakozási idő.

 

              

A tekerőgomb segítségével eldöntheti, pontosan mennyi víz folyjon: a beosztások 100 ml-től 5 l-ig szolgálnak erre.Intuitív érintés: A bal kar érintésével a kiválasztott vízmennyiség folyik a csapból.

 

                

Az EVOL-S Volume pontosan annyi vizet adagol Önnek, amennyire szüksége van. Nem többet. És nem is kevesebbet. Mindig a megfelelő vízmennyiséget – még a legkisebb mennyiség sem probléma, mint pl. ha jégkockát készítünk.

 

Az EVOL-S Volume krómozott és rozsdamentes felülettel rendelkezik, csak úgy, mint jobboldali és balodali fogantyúval, ami a mosogatótál elrendezésének megfelel. Egyszerűen szuper ötlet egy egyedi gyártású konyhabútor tervezésekor!