Összhang a konyhában! Lechner Laminált hátfalak

HÁTFALAK
Minden munkalaphoz színazonos hátfal elérhető ca. 17 mm-es vastagságban. Hátfalakat a megrendelés szerint egyedi méretűre gyártják a megfelelő megmunkálásokkal, mint például kivágások, konnektorfuratok, stb. kialakítása. A hátfalak élzárása színazonos dekorélzárással történik. Minden igényt kielégít egy egyedi tervezésű és gyártású konyhabútor esetén.

Laminált – TERMÉKINFORMÁCIÓ

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában. Több, speciális gyantával átitatott papír réteget préselnek össze, majd ez a laminátum kerül egy forgácsalapú hordozólapra felragasztásra. A felső réteg festett vagy nyomtatott és védőréteggel ellátott. A választék ezen termékcsaládok esetén kiemelkedő, főként fa- és kőhatású dekorokk között. Laminált munkalapokk tartósak és könnyen tisztíthatóak.

A modern nyomtatási folyamatnak köszönhetően fantázia dekorok és élethű fa- és kőhatású dekorok egyedi felületi struktúrával kiemelkedő értéket közvetítenek. A palettán belül a dekorok elérhetőek az egyszínűtől a fényes felületeken át, a strukturált és prégelt kőhatásúakig.