Modern vidéki ház ihlette-BLANCO FARON XL 6 S

A BLANCO FARON XL 6 S lenyűgöző különleges karakterével. A SILGRANIT® modell újszerű formatervezésének újítása a modern lakóépület jelenlegi lakberendezési trendje alapján készült. A jellegzetes kettős barázdák emlékeztetnek a burkolásra, de a mosogató mégis könnyűvé és letisztulttá válik. Tökéletes választás egy egyedi tervezésű és gyártású konyhabútorhoz.

A csepegtetőtálca és a csaptelepsáv harmonikusan illeszkedik egymáshoz. A finom szegély hangsúlyozza ezt a benyomást, és mind a mosogató peremén, mind a vágódeszkán megjelenik.

A BLANCO FARON XL 6 S lenyűgöző nagyszerű XL-medencével és rejtett C-overflow® túlfolyóval, valamint kiváló minőségű InFino® lefolyórendszerrel.

A könnyen tisztítható SILGRANIT® PuraDur®-ból készült BLANCO FARON XL 6 S mosogató a CombiColours minden színében kapható.

     Finom, kettős barázdák idézik a vidéki ház jellegét.

 

 

 

 

 

Opcionálisan rendelhető kőrisfa vágódeszka égetett díszítéssel. Ez a különleges tartozék extra hangsúlyt ad a konyhának és minden nap használható az ételek elkészítéséhez. A vágódeszka változatosan helyezhető el a teljes mosogató mentén.