Legyen kreatív a konyhában Lechner üveghátfallal

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén. A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higénikussága miatt leginkább az egyedi tervezésű és gyártású konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt. A színes üveg mágnesként vonzza a szemet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek (mezzo és satin+) azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben.

A Switchy háttérvilágított cserélhető üvegkeretekkel a hátlapot exkluzív módon emeli ki. Néhány másodperc alatt kicserélheti kedvenc képét és munkavilágításként is használhatja a fülkefalat.

Az üveg dekor ezért teljes anyagként egy finom selymes csillogással hatnak. Üveg hátfalaink modern megjelenést kölcsönöznek, nem csak a konyhában. Legújabb képmotívumaink vagy az Ön egyedileg választott motívuma otthonosabbá és élettel telivé teszik a teret.

Szeretne kreatív lenni? Tervezze és valósítsa meg a saját ötleteit a konyhai hátfalhoz,a Lechner cég segít ebben. Ehhez vegye fel a kapcsolatot velünk!

INSPIRÁCIÓK