Lechner laminált munkalapok

 

LAMINÁLT MUNKALAPOK

A laminált konyhai munkalap jó választás, ha elsődleges szempont a jó ár-érték arány. A konyhapult könnyen tisztítható, a kimagaslóan nagy dekorkínálatból minden berendezési stílushoz hozzáillő munkafelület és színkombináció választható egy modern konyhához.

TERMÉKINFORMÁCIÓ

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában. Több, speciális gyantával átitatott papír réteget préselünk össze, majd ez a laminátum kerül egy forgácsalapú hordozólapra felragasztásra. A felső réteg festett vagy nyomtatott és védőréteggel ellátott. A választék ezen termékcsaládunk esetén kiemelkedő, főként fa- és kőhatású dekorjaink között. Laminált munkalapjaink tartósak és könnyen tisztíthatók, jól illenek a modern magasfényű konyhabútorokhoz.
A modern nyomtatási folyamatnak köszönhetően fantázia dekorok és élethű fa- és kőhatású dekorok egyedi felületi struktúrával kiemelkedő értéket közvetítenek. A palettán belül a dekorok elérhetőek az egyszínűtől a fényes felületeken át, a strukturált és prégelt kőhatásúakig.
A Lechner raktárprogramon belül jellemzően nagy és kizárólagos választék áll rendelkezésükre az élzárások területén is, ami a laminált munkalapok első sajátos jellegét adja és felértékeli az egész modern konyhakialakítási stílusát.
Minden laminált felület színazonos hátfalként is kapható.

A Lechnernél alábbi termékek közül lehet választani:

  • Laminált matt-, fa-, kő- és fantázia dekorok
  • Laminált magasfényű – Diamant
  • Laminált – C + S by Lechn