A funkcionális nyitáskomfortért! TIP-ON

Mindegy, hogy felnyíló vagy kihúzórendszer: A fogantyú nélküli bútorok a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítővel egy egyszerű érintéssel nyílnak. A záráshoz elegendő egy könnyed nyomás az előlapra. A TIP-ON-mechanizmus sértetlen marad, akkor is, ha az ajtót, felnyílót vagy kihúzót kézzel nyitja ki.

TIP-ON ajtókhoz

Nyitási komfort beépített ajtórés állítással
A Blum TIP-ON mechanikus nyitásrásegítésével a fogantyú nélküli bútorok szinte maguktól – érintésre nyílnak. A záráshoz elegendő egy könnyed nyomás.. Az ajtók optimális mozgáskomfortjához a bevált rugó nélküli CLIP top kivetőpánt lett TIP-ON egységgel kombinálva.

Szerszám nélküli mélységi állítás
Az állítás (+4/–1 mm) a TIP-ON egységbe beépített, és ezáltal befúrt TIP-ON változatoknál is lehetséges. A kilökő fején lévő jelölés tájékozódásul szolgál. A mélységet egy egyszerű bal vagy jobb irányba csavarással lehet állítani.

Bővített program
Az új szín és adapterlemez program az ajtókhoz és az AVENTOS felnyílókhoz mindig a hozzáillő TIP-ON egységet kínálja. Az alkalmazásnak megfelelően lehet a TIP-ON rövid vagy hosszú változatát, befúrással vagy adapterlemezre csavarozással használni.

Harmonikus beépülés
A TIO-ON optimálisan illeszkedik a korpuszbelsőbe. A három színváltozattal -selyemfehér, platinaszürke és terrafekete-, a TIP-ON új kialakítási lehetőségeket kínál, harmonikusan építhető be a bútorokba.