Konyhabútor tervezés

Tervezés

Közösen megtervezzük egyedi konyhabútorát!

Célunk, hogy a tervezést követően minél gyorsabban használatba vehesse a minden elvárását kielégítő modern konyháját, ebben segítséget nyújt a 3D látványtervező program.

Tervezéshez szükségünk van:

N

a konyha alaprajzára, esetleg építészeti tervre.

 
N

konnektorok, víz, szennyvíz, ablakok-ajtók pozíciójára

 
N

pár fotó a helyszínről

 

Természetesen a konyhabútor gyártása előtt pontos helyszíni felmérést végzünk.

Minden háziasszony vágyik egy saját igények szerint megtervezett és legyártott modern konyhabútorra, mely teljesen a megrendelő elgondolása szerint van megtervezve, szem előtt tartva majd a helység maximális kihasználtságát, a benne rejlő lehetőségeket, alternatívákat.

Egy modern stílusú konyha elsődleges célja a funkcionalitás, a minimál stílusú bútorok alapján készül. Letisztult formavilág jellemzi, a legmagasabb minőségű anyagok, modern konyhabútor vasalatok, és könnyen tisztítható felületek. Általában a jó kihasználhatóságon van a hangsúly. Kevés nyitott elemekkel, elnyújtott ajtókkal, széles fogantyúkkal, savmart üvegajtókkal alkalmazható ez a stílus. Általános a konyhai hátfalburkolat, dekor üveg panelek használata a csempe helyett. Nagyon divatos a magas fényű vagy akryl felület is a hagyományos matt és fa dekor frontok mellett.

Tervezéskor fényes, matt és fahatású front családok közül választhatnak, fontos lépés a munkalapok és a fogantyúk kiválasztása.
Legvégül el kell dönteni, hogy mit foglaljon magába a modern konyhabútorunk.

BEÉPÍTETT KONYHAI GÉPEK | BELSŐ SZERKEZETEK | MOSOGATÓK

Tájékoztatjuk, hogy üzletünk 2020. december 21-től, 2021. január 4-ig zárva tart. Ajánlatkérését, megkeresését ezt követően fogjuk beérkezési sorrendben megválaszolni.

Telefonszám

+36 30 146 4056

Email

ajanlat@etalonkonyha.hu

Konyhastúdiónk címe

1147 Budapest,
Zsolnay Vilmos utca 13.

}

Nyitvatartás

Szerda: 10:00-18:00