Prémium konyha 5 héten belül

A megrendeléstől számított akár 5 héten belül a leendő prémium konyhabútora kiszállításra és beszerelésre kerül. Önnek már csak élveznie kell új konyháját.

Ahol már találkozhatott konyháinkkal

Tervezéstől beszerelésig az Ön igényeit követve

01 / Kérjen ajánlatot és látványtervet

Küldje meg a szükséges adatokat és 1 munkanapon belül árajánlatot és 3D látványtervet kap a leendő konyhabútoráról. (A tervezés és az ajánlatadás INGYENES!) Küldje el most ajánlatkérését és mi 1 munkanapon belül elkészítjük Önnek személyre szabott, részletes ajánlatunkat.

02 / Tervezzen online

Amennyiben árajánlatunk felkeltette érdeklődését, egyeztessen időpontot a további tervezéshez, ami még mindig online (képernyőmegosztással) folytatódik. Előnyben részesíti, mert megspórolja az utazási időt és biztonságos környezetben véglegesítheti tervét az Etalon Konyha tervezőivel.

03 / Véglegesítés

Ön tetszés szerint válogathat konyhastúdiónkban a teljes kínálatunkból. Alkalmanként 1 ügyfelet fogadunk időpontegyeztetéssel, így biztonságos környezetben folytatódhat a véglegesítés.

Az elkészült tervekkel minden esetben helyszíni felmérést végzünk a tökéletes végeredmény érdekében!

04 / Élvezze konyháját

Akár a megrendeléstől számított 5 héten belül a leendő prémium konyhabútora kiszállításra és beszerelésre kerül. Önnek már csak élveznie kell új konyháját.

Csodálatos lett a konyhám, aminek minden részlete az én kívánságaimnak megfelelően lett kialakítva. Köszönöm az Etalon konyha -nak a praktikus ötleteket és a tökéletes kivitelezést. Az új konyha birtokba vétele óta a főzés lett a hobbim!

Pozsonyi Éva

Megálmodtuk és az Etalon Konyha megvalósította! A tervezéstől a kivitelezésig minden flottul ment! Tökéletes!!!! Még a kávé is finomabb! Csak ajánlani tudjuk az Etalon Konyha csapatát!

Túri Mónika

Remek csapat. Gyors és precíz kivitelezés. Csak ajánlani tudom. Azt kaptuk amit kértünk!

Schmiedt Gábor

Csodalatos lett a konyham! Minden olyan lett ahogy azt megalmodtam, es valoban 5 heten belul!!! Koszonom!!!

Mester Andrea

Az Etalon Konyha csapata gyors, precíz, megbízható és rugalmas volt. Rengeteg praktikus és hasznos tanácsot kaptunk a tervezésnél. A konyhám tökéletes lett! Midenkinek ajánlom őket, aki profi szakembereket keres!

Tóthné Vida Tímea

Rólunk

Egyedülálló időgarancia

Az Etalon Konyhánál az egyik legfontosabb érték az idő, ezért az Ön ideje is presztízskérdés számunkra. 

Tippjeink TV2 Otthon trend műsorából

Látogasson el stúdiónkba és tervezzük meg közösen álmai konyháját!

Konyhastúdiónk címe : 1147 Budapest,
Zsolnay Vilmos utca 13.

Email: ajanlat@etalonkonyha.hu
Telefonszám: +36-30/146-40-56
Nyitvatartás: Szerda: 10:00-18:00

Ajánlatot kérek

Árajánlat kérés lapozós 1.

Mi fog történni ajánlatkérést követően?

E

Kap tőlünk egy megerősítő e-mailt

Az e-mailben megerősítjük, hogy megkaptuk ajánlatkérését és nem történt technikai hiba.

Csepeli István
ügyvezető

Tradíció és minőség

A Csepeli és Társai Kft. kétszáz éves újpesti asztalos dinasztia hagyományait élesztette újjá 1996-ban Dunaföldváron. Kezdetben manufakturális jelleggel, kézi gépekkel és szerszámokkal történt a faipari termékek előállítása.

2000-ben új műhely építésével lehetőség adódott a nagyobb méretű megrendelések kiszolgálására, úgy, mint szállodák, állami intézmények (Földhivatal, iskolák, stb.), panziók, bankok.

2006-ban saját konyhastúdióval Dunaföldváron megkezdtük a lakossági igények maximális kielégítését, de már csak konyha- és gardrób programmal.

2007-ben Budapesten is konyhastúdiót nyitottunk a megnövekedett igények kiszolgálására.

2008 őszén a válság beköszöntével a dunaföldvári konyhastúdiót bezártuk és a budapesti értékesítési ponttal dolgoztunk tovább 2015-ig.

2012-ben új üzletágat indítottunk Németországban, ahol ruhaüzletek (H&M, TK maxx) berendezéseit szereljük bérbe üzletenként 1000-2500 m2 méretben. Jelenleg 5 beszerelő autóval és több, mint 20 emberrel végezzük ezt a tevékenységet.

2016-tól a régi több száz sikeresen átadott konyhabútornak és gardróbnak köszönhetően régi ügyfeleink ismét megkerestek bennünket, ezért 2018-ban úgy döntöttünk, hogy az időközben megszerzett németországi tapasztalatokat is kamatoztatva új bemutatótermet nyitunk Budapesten.

A 2018-as év folyamán kidolgozásra került egy teljesen új elemjegyzék a konyhabútorokra (tükrözve a német precizitást) és új beszállítókat keresve, teljesen új alapokra helyeztük az eddig is jól bevált vevőközpontúságot.

2019-ben új márkanévvel és termékkínálattal álltunk ismét a vevőink elé. Az eddig felhalmozott tapasztalatunkkal és kidolgozott rendszerünkkel garantáljuk Vevőinknek az elégedettséget és a piacon található legmagasabb szintű vevőkommunikációt.