Jakab Mária lakberendező

Számomra elsődleges, hogy a szakmai ismeretek alkalmazása mellett figyelmet fordítsak rá, hogy magas fokú empátiával kommunikáljak a megrendelővel, hogy a végeredménnyel mindannyian boldogok legyünk. 

A munkám során nagy hangsúlyt fektetek a funkcionalitásra, szem előtt tartva az esztétika fontosságát is, legyen szó egy egyszerű otthonról, luxus apartmanról, irodáról, vagy éppen egy vendéglátóipari egységről. 

 

t

Miért kérjen fel lakberendezőt?

R

Az esztétikum miatt

A lakberendező gyakorlott szeme és szakmai tapasztalata rengeteget segíthet az egymáshoz passzoló stílusok, színek és formák kiválasztásában. Így elkerülhetőek a gyakori hibák. Például ha minden berendezési tárgy egyforma színű, unalmas látványt kapunk. A lakberendező az Ön stílusában, az Ön ízléséhez igazodva hoz létre egy vizuálisan kellemes teret.

R

A használhatóság miatt

A lakberendező számára a használhatóság és a praktikum első számú szempont. Az ingatlant használók (lakók) szokásai, személyisége alapján meg tudja jósolni, milyen elrendezés lesz számukra a legpraktikusabb, az általános szabályokat szem előtt tartva. És persze a helyiségek mérete is nagyban befolyásolja a berendezési alapelveket.

R

A rengeteg tapasztalat miatt

A szakmai tapasztalat óriási kincs, a lakberendező egész más szemmel tekint a terekre. Tudja, mely falak mozdíthatóak, ismeri a leggyakrabban elkövetett hibákat, sőt, még az emberi viselkedésben is jártas. Tudja, hogyan a legkényelmesebb elhelyezni a berendezési tárgyakat, háztartási gépeket és szanitereket, hogy az leginkább kézre essen.

R

Mert költséghatékony

Ha szakértőre bízzuk otthonunk vagy ingatlanunk tervezését, időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg. Az elkövetett hibákat, vagy a megbízhatatlan kivitelezők által okozott károkat utólag kijavítani költséges feladat; ha már az elejétől kezdve egy lelkiismeretes lakberendezővel és csapatával dolgozunk együtt, megelőzhetjük ezt. A kiválasztott minőségi anyagok segítségével a fenntartás költségeit is jelentősen csökkenthetjük.